În sutien la 5 dimineața     

  


Nu merg la mare pentru a sta cu orele la plajă, nu merg la mare pentru a mă bronza(nu-mi place să mă bronzez din cauza dungilor lăsate de costumul de baie, și nici la nudiști nu o să merg), nu merg la mare pentru a sta în apa mării foarte mult (timp în care îmi îngheață până și sufletul). Merg pentru a vizita, pentru a descoperi locuri noi și frumoase(în care să fac o mulțime de poze până când iese cadrul perfect pe care îl am în minte de când am pășit în acel loc) și pentru a mânca bine .
 Așa s-a întâmplat și ultima dată. Am stat în cameră și ieșeam doar ca să mănânc și să găsesc locuri inedite în care să pot face poze. Unul dintre locurile inedite din Neptun (sunt doar două…) este plaja WHY NOT BEACH(care defapt este între Neptun și Jupiter). Am fost foarte încrezătoare când am văzut-o (spre rușinea mea într-o poză), dar nu mi-am imaginat că o să iasă ceva atât de mișto.
N-am intenționat să plec de la 5 dimineața când îmi era somnul mai dulce … Dar având în vedere că am nevoie de cineva să-mi facă poze…trebuie să țin cont și de dorințele acelei persoane. Și uite așa am plecat la 5 dimineața în sutien(peste care aveam un cardigan, totuși…).
Nu regret nici o secundă, pentru că răsăritul(mai exact pozele din momentul răsăritului) își face toți banii. Plus liniștea, pustietatea și aerul rece și curat care întăresc frumusețea ieșirii pe malul mării dimineața(dacă ai noroc să prinzi și fata/băiatul visurilor tale alergând cu pletele în vânt … ești cel mai câștigat om).Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sprâncene? Ce? Cum? Unde? Cât?

Fericire pe bază de haine | Resale Shop

Albi ca zăpada | Albirea dinților