Dependentă de frumos | Fashion Revolution

Din noiembrie, de la ultimul târg de vintage la care am fost, tot visez la următorul și pun bani deoparte să îmi cumpăr cercei, după ce nu am mai purtat aproape 8 ani. Bineînțeles că mi se astupaseră găurile extrem de mult și m-am gândit și răzgândit câteva luni în privința refăcutului, am tot citit forumuri, nu prea era nimic concret... până într-o seară când am pus piciorul în prag și am zis gata, îmi fac singură. Am luat un cercel mic, m-am dus la oglindă, l-am fixat, am închis ochii și am apăsat cât am putut de tare și a intrat foarte ușor, pentru că s-a dovedit că nu erau chiar atât de astupate pe cât credeam eu. De menționat că în cei 8 ani mai băgăm cercei o oră, două la câteva luni ca să mă asigur că nu se astupă,  pentru că am "alergie" la durere.
Revenind, mă uitam într-o seara pur și simplu pe Facebook și îmi apare un eveniment Fashion Revolution - SALE Edition! Și mă tot uitam sa văd despre ce este vorba și bum, vintage. Mi s-a luminat privirea și abia așteptam să vină 5 Februarie.
Pe 4 Februarie am fost la lansarea albumului lui Deliric x Silent Strike și am stat destul pe acolo și dimineața când m-am trezit la 10 ... a fost groaznic ... sunt complet bolnavă fără somn zdravăn. Mi-am revenit puțin după un dus fierbinte, m-am îmbrăcat și am pornit spre dragostea mea de câțiva ani, vintage. Am ajuns cam cu greu, pentru că era pe o strada mai întortocheata, dar important este că am ajuns. M-am dus direct la bijuterii și am stat, m-am uitat, am mai stat, m-am uitat, dar nu luam nimic. Erau atât de multe încât nu puteam să mă opresc cu privirea asupra unui singur lucru. Cred că am stat așa vreo 15minute și după m-am apucat și am luat fiecare piesă în parte și cele care îmi plăceau foarte mult le țineam în mână, le probam, iar le țineam în mână, iar le probam să fiu sigură că îmi plac și până la urmă am plecat cu 3 perechi de cercei superbe pe care le-am purtat prin casa câteva zile și le admiram ori de câte ori treceam pe lângă oglindă. La haine, sincer, nici măcar nu m-am uitat. Am trecut pe acolo, am făcut două poze și am plecat acasă.
P.S. Acesta este plicul de care spuneam în noiembrie că aștept să-mi ajungă.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sprâncene? Ce? Cum? Unde? Cât?

Fericire pe bază de haine | Resale Shop

Albi ca zăpada | Albirea dinților